Svenska ambassadörer hos spelbolagen

Att spelbolagen tar hjälp av idrottsstjärnor, skådespelare och andra offentliga personer för att nå ut med sina budskap är ingen hemlighet. Pengarna som betalas till dessa ambassadörer är ofta väldigt stora vilket gör att fler och fler hoppar på tåget. Här kommer en lista på några av de mest framstående ambassadörerna för spelbolag. Läs även om olika betalningsmetoder hos spelbolagen på ”casino med bank

Mikael Persbrandt – Bet365

Kanske den största profilen av alla ambassadörer hos spelbolag. Mikael Persbrandt gör reklam och är ansiktet utåt för Bet365, världens största spelbolag sett till omsättning. Persbrandt har synts i flera filmer och är en av Sveriges största och bästa skådespelare genom tiderna. Med roller som Gunvald Larsson i Beck, en mindre sekvens i Hobbit och dessutom en stor roll i den mindre lyckade filmen Tre Solar, har han blivit älskvärd. Genom åren har Persbrandt stått för en hel del kontroverser men han står fortfarande stadigt som ansiktet utåt för världens största spelbolag.

Sarah Sjöström – Betsson

Världens bästa simmerska slår världsrekord och tar guld på löpande band. Hon är 25 år fyllda men har redan fler guld än någon annan svensk simmare i världshistorien. Hon har vunnit Bragdguldet, OS, VM och EM. Betsson lär ha jublat stort när de lyckades knyta till sig Sarah Sjöström som ambassadör för spelbolaget. En kvinnlig idrottare som inspirerar hela landets befolkning på så många sätt.

Glenn Hysén – Unibet

En av de första ambassadörerna för ett svenskt spelbolag var Glenn Hysén. Han passar utmärkt in (som den gode och glada gubben han är) i Unibets mjuka tone of voice. Glenn Hysén är en av Sveriges största fotbollsspelare genom tiderna och syns ofta och mycket i svensk television. Bland annat har han deltagit i Let’s Dance, kändishoppet och Farmen VIP. Ett besök på Unibets hemsida och du kommer garanterat stöta på Glenns vackra nuna.

Zlatan Ibrahimovic – Bethard

Bethard tog in Zlatan Ibrahimovic som delägare 2018 vilket har gett stor succé till företaget. Som den kändaste svenska idrottaren i världen berör Zlatan de flesta. Lite smått paradoxalt tog spelbolaget in Zlatan för att ge en mjukare approach än den man hade när det enbart var Dragomir Mrsic som representerade Bethard. Sedan Zlatans ankomst har Bethard växt enormt och reklamklippen som Felix Herngren producerat, med Zlatan och Dragomir i Los Angeles, har blivit virala.

Dolph Lundgren – LeoVegas

Efter Frank Anderssons tragiska bortgång behövde LeoVegas en ny ambassadör. Valet föll på Dolph Lundgren som därmed synts i de senaste reklamfilmerna för spelbolaget. Dolph Lundgren är mest känd för sin roll som Ivan Drago i Rocky, men har medverkat i flera andra stora actionrullar. Spånga-sonen fyller 61 år den 3 november och är idag skådespelare, manusförfattare och regissör.